Menu

De leukste houten kratten voor kinderen


Geschreven door: Luisa Pineda -  7 juni 2019

Verspil geen tijd meer

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor een kind? Het blijft altijd moeilijk om voor een specifieke leeftijd van een kind iets uit te kiezen, maar met een krat van Leukkratje zit je altijd goed! Als je nog op zoek bent naar cadeautips voor kinderen, kijk dan snel verder. In deze blog vind je namelijk de leukste houten kratjes om cadeau te geven aan zowel jongens als meisjes.

Bron

Het is geen geheim

Iedere ouder kent het wel… rondslingerende blokken, auto’s, barbies en knuffels. Je wordt er als ouder soms knettergek van. Met een houten krat van Leukkratje, is dit verleden tijd. De houten fietskratjes doen het niet alleen goed in de kinderkamer, maar ook in de woonkamer.

Bron

 

Zie jij het al voor je? Een opgeruimde kamer? Wij wel! 

Klik hier om dit kratje te bestellen

2 in 1..

De kids kunnen een hele hoop speelgoed in kwijt en het staat ook nog eens erg leuk in de kinderkamer. De houten kratjes kun je verder gemakkelijk stapelen. 

Bron

 

Kies voor het Emoji kratje, elk kind is er dol op!

Klik hier om dit kratje te bestellen

Voor zowel jongens als meisjes

Het is zonde om de prachtige tekeningen of de favoriete boeken van de kids achter gesloten deuren op te bergen. Mooie spullen mogen gezien worden! Koop een paar leuke kratjes en maak binnen no-time een mooie vakkenkast voor in de kinderkamer.

Bron

Ga voor een stoere look met dit graffiti kratje

Klik hier om dit kratje te bestellen

Alleen maar voordelen

De kids kunnen heel gemakkelijk bij de houten kratjes om er dingen uit te halen en weer in op te bergen. Altijd handig tijdens het spelen!

Bron

 

Nu alleen de vraag: Kies je voor de roze sterren of de blauwe sterren? 

Klik hier om dit kratje te bestellen

 

Klik hier om dit kratje te bestellen

Leg er een paar kussens op en je hebt meteen een leuk bankje in de kinderkamer

Bron

Wil je zelf een kratje ontwerpen voor de kids?

Dat kan! Want... wanneer je zelf een houten kratje ontwerpt, kun je hem aanpassen aan jouw voorkeuren. Denk aan de maat, de kleuren, het ontwerp: je bepaalt het allemaal zelf! Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een houten kratje te ontwerpen met een deksel en/of zwenkwieltjes. Of zet een leuke foto van je kinderen op de krat.

 Klik hier om zelf een kratje te ontwerpen 

Waarom kiezen voor een Leukkratje?

Houten kratjes zijn duurzaam en gaan vaak jaren mee. Daarnaast heeft het een prachtige uitstraling, waardoor het goed staat in elke interieur, of de op de fiets!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leukkratje.nl (@leukkratje.nl) op

Klik hier om dit kratje te bestellen

Sluiten

Psssst! 10% korting op je volgende bestelling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode t.w.v. 10% korting op jouw volgende aankoop! Via de nieuwsbrief ontvang je van ons nieuwe producten en mooie kortingen passend bij de tijd van het jaar.